Get Adobe Flash player

 

GALA PSIHOLOGULUI

Vineri, 27 Mai 2016

 

17:30 - 18:00 Primirea invitaților „Gala psihologului”

18:00 - 21:00 „Gala Psihologului” - decernare premii, momente artistice

***

21:00 - 22:30 Dineu festiv

 

 

Vineri, 27 Mai, in Aula Magna a Universitatii "Titu Maiorescu" va avea loc cea de-a treia editie a Galei Psihologului, organizata de Colegiul Psihologilor din Romania, un eveniment care premiaza anual performanta si profesionalismul din psihologia romaneasca. 

Prezentatorul evenimentului va fi actorul Alexandru Papadopol.

Pe langa decernarea premiilor, vor fi urmarite momente artistice sustinute de trupa SnacoDixie Band si un cuplu de dansatori profesionisti din cadrul Clubului de dans Ru Apollo.

 


 

Alexandru Papadopol

Nascut in Rm. Valcea actorul Alexandru Papadopol a absolvit sectia de actorie a U.N.A.T.C la clasa regretatului Dem Radulescu in anul 2002. Inca din timpul facultatii tanarul actor a participat de doua ori consecutiv la secțiunea Quinzane des Realizateurs din cadrul Festivalului de la Cannes.

Alexandru Papadopol a inceput sa fie cunoscut in urma telenovelelor difuzate de postul Acasa tv, cucerind publicul prin talentul sau, demonstrand ca ii place actoria si ca este bun in ceea ce face. Papadopol a cucerit fanii prin naturaletea si prin talentul sau pe care le-a demonstrat in filmele in care a jucat si serialele de pe canalul Acasa TV. Pentru rolul din filmul Marfa și banii (regia Cristi Puiu), castiga premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internațional de Film de la Salonic. Premiul pentru Cel mai bun actor ii este acordat de Uniunea Cineastilor din Romania, in anul 2003, pentru rolul Luci din filmul Occident.

Anul acesta Alexandru Papadopol a fost nominalizat in cadrul Galei Premiilor Gopo editia 2016 la sectiunea "Cel mai bun actor intr-un rol principal ( intr-un film de lung metraj fictiune )" pentru rolul Robert din filmul "Acasa la Tata". Din anul 2007 Alexandru Papadopol este casatorit cu actrita Ioana Ginghina.

 


 

 SnacoDixie  Band

  

SnacoDixie  Band  este  singura  trupa  profesionista  din  Romania ce interpreteaza  genul  muzical al  perioadei 1910  –  1940   dixieland. Formatia abordeaza temele  intr-un mod personal, discursul muzical fiind preluat si cu improvizatie vocala,  colectiva.  Infiintata in anul 2002 SnacoDixie Band a sustinut importante concerte in Romania in cadrul unor festivaluri consacrate de  jazz  de  la  Sibiu.  Tg.  Mures, Satu Mare,  Cluj.  A  sustinut  de  asemenea importante  recitaluri  in Germania  si  Danemarca.  La  inceputul  acestui  an SnacoDixie Band a  sustinut  un  important  concert  la  Institutul  Cultural Roman  din Bucuresti.  Repertoriul  abordat  este  din  temele  consacrate  ale genului, precum si prelucrari din discografia romaneasca si internationala.

 

  


  

 Clubul de dans Ru Apollo

 

Protagonistii din aceasta seara, Patrick si Bianca sunt membrii ai Clubului de dans Ru Apollo, club infiinta si coordonat de Alex, Bogdan si Mihaela Runceanu. Clubul Ru Apollo este afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv din anul 1993. Patrick si Bianca sunt campioni si vicecampioni ale unor numeroase competitii nationale si internationale.